То това средното на ключа и то заключва ако го натискаш незнайно защо?Какво трябва да направя първо да разбера какъв е приемника така ли?Той къде се намира за да го открия?Това ако стане ще е екстра,нещо с бутона в жабката не ме кефи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да си ремонтираме неработещото централно
Collapse
X
-
Мисля че неможе да се подмени само старият приемник с нов защото приемниците кореспондират с модула чрез някакви чипове Демек работят заедно Поне така разбрах аз Мисля че при колегата Боби най вероятно вече са изолирани тези два компонента и е монтиран нов както при мен Трябва да търсиш новият приемник да видиш къде е свързан и тогава да коментираме
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
За задрасканата тонколонка това би трябвало да е заключване на безшумен режим Сирената не пищи при удари около и върху колатаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеМисля че неможе да се подмени само старият приемник с нов защото приемниците кореспондират с модула чрез някакви чипове Демек работят заедно Поне така разбрах аз Мисля че при колегата Боби най вероятно вече са изолирани тези два компонента и е монтиран нов както при мен Трябва да търсиш новият приемник да видиш къде е свързан и тогава да коментираме
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
За задрасканата тонколонка това би трябвало да е заключване на безшумен режим Сирената не пищи при удари около и върху колата
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Аз също исках да подменя само приемника но се наложи да махна и модула Може да се е получило при мен поради причината че минавам от централно на аларма А багажника изобщо не беше в играта Но при него е лесно Само чака сигнал и е готовALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Проверка на микроключетата в предните брави
Симптоми:
Колата се заключва от дистанционното и малко след това сама се отключва.
Ако причина за това не е омокрения с течност модул за централното зад ICS-а, то най-вероятно проблемът е във вградените в бравите ключета.
Поствам схема от която е видно, как да се разбере дали двата контакта, съответстващи на отключено/заключено действат коректно:
Меренето става, като се щракне резето на бравата за да си симулира затвореното положение на вратата и след това се мери съпротивлението между съотватните пинове от буксата между вратата и купето, като бутонът се спуска и вдига механично.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:08.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment